Van der Stappen uitvaartcentrum Veldhoven

Onze uitvaartverzorger in Veldhoven

Wijnand Stuart RU

De uitvaart

Wanneer er iemand overlijdt moet er in korte tijd veel geregeld worden voor de uitvaart. Daarnaast heeft u te maken met emoties van u en uw naasten. Het is goed om te weten dat onze ervaren uitvaartverzorger Wijnand Stuart u hierbij kan helpen in de omgeving Veldhoven, zodat u samen invulling kan geven aan een persoonlijke uitvaart, begrafenis of crematie. U leest op deze pagina's meer over alle aandachtspunten voor de uitvaarttijdens de uitvaart en na de uitvaart.

Welkom in Veldhoven

In het Máxima Medisch Centrum beschikken we over twee sfeervolle rouwkamers, waar u op intieme wijze afscheid kunt nemen van uw overleden dierbare tot aan de uitvaart, begrafenis of crematie. U kunt hier uw dierbare bezoeken en afscheid nemen, op door u gewenste bezoektijden. Wij zorgen ervoor dat er geen andere rouwbezoeken plaatsvinden in ons uitvaartcentrum tijdens uw bezoek zodat u alleen met uw genodigden bent. Natuurlijk zorgen wij voor een kopje thee of koffie voor uw rouwbezoek. Wilt u graag dat uw overleden dierbare thuis blijft? Dan zorgen wij dat dat mogelijk is.

Verzorging

Indien gewenst kunt u ons ook helpen of aanwezig zijn bij de laatste verzorging van uw overleden dierbare. Samen met u zorgen we er dan voor dat uw dierbare weer de vertrouwde aanblik krijgt.

Contact

  • Van der Stappen uitvaartverzorging
  • De Run 4600
  • 5504 DB  Veldhoven
  • Telefoon: 040-2112064

Heeft u een vraag aan onze uitvaartverzorger?RondleidingRoutebeschrijving

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.