Van der Stappen uitvaartcentrum Cranendonck

Onze uitvaartverzorger in Cranendonck, Budel en omgeving.

Martin Horst RU

 
 
 

Welkom in Cranendonck

De gemeente Cranendonck bestaat uit de plaatsen Budel, Budel-Schoot, Budel-Dorplein, Maarheeze, Soerendonk en Gastel. In de kern van deze plaatsen, tegen de algemene begraafplaats aan de Grootschoterweg, ligt ons uitvaartcentrum.

Twee sfeervolle rouwkamers

Het uitvaartcentrum is voorzien van twee rouwkamers, waarvan tenminste één opbaarkamer gebruikt wordt als 24-uurskamer. Uw dierbare overledene verblijft dag en nacht op deze kamer en u heeft met een eigen sleutel dag en nacht toegang. U huurt als het ware een kamer, bijvoorbeeld vanaf het moment van opbaren tot het moment van de uitvaart, begrafenis of crematie. Onze sfeervolle 24-uurskamers zijn voorzien van audioapparatuur en u kunt de kamer met bloemen of persoonlijke herinneringen inrichten zoals u dat wenst. Tevens kunt u kosteloos gebruik maken van onze koffie- en theevoorziening. Kiest u niet voor een 24-uurskamer, maar wel voor een opbaring in ons uitvaartcentrum, dan zijn flexibele bezoektijden mogelijk. Vanzelfsprekend ontvangt u ook dan kosteloos een kopje koffie of thee tijdens het rouwbezoek.

De uitvaart

Wanneer er iemand overlijdt moet er in korte tijd veel geregeld worden voor de uitvaart. Daarnaast heeft u te maken met emoties van u en uw naasten. Het is goed om te weten dat onze ervaren uitvaartverzorger Martin Horst u hierbij kan helpen in de omgeving Cranendonck, zodat u samen invulling kan geven aan een persoonlijke uitvaart, begrafenis of crematie. U leest op deze pagina's meer over alle aandachtspunten voor de uitvaarttijdens de uitvaart en na de uitvaart.

Thuisopbaring

Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om uw dierbare thuis op te baren. Ook daarbij kunnen we u helpen met de benodigde hulpmiddelen, een goed advies en dagelijkse controle.

Verzorging

U kunt uiteraard ook altijd aanwezig zijn en indien gewenst assisteren bij de verzorging van uw dierbare, thuis of in ons uitvaartcentrum in Cranendonck.

Contact

  • Van der Stappen uitvaartverzorging
  • Klein Schoterstraat 2 A
  • 6023 RG Cranendonck
  • Telefoon: 0495-430260

       Budel, Budel-Schoot, Budel-Dorplein, Maarheeze, Soerendonk en Gastel

Heeft u een vraag aan onze uitvaartverzorger?RondleidingRoutebeschrijving

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.