Van der Stappen uitvaartcentrum Nuenen, Gerwen en Nederwetten

Onze uitvaartverzorger in Nuenen, Gerwen en Nederwetten

Thijs van den Biggelaar 

RU

 
 

Welkom in Nuenen, Gerwen en Nederwetten 

Op de rand van Nuenen (tussen Geldrop en Nuenen) ligt ons uitvaartcentrum. Dit is voor Nuenen uitstekend bereikbaar.   

De uitvaart

Wanneer er iemand overlijdt moet er in korte tijd veel geregeld worden voor de uitvaart. Daarnaast heeft u te maken met emoties van u en uw naasten. Het is goed om te weten dat onze ervaren uitvaartverzorger Thijs van den Biggelaar u hierbij kan helpen in de omgeving Nuenen, zodat u samen invulling kan geven aan een persoonlijke uitvaart, begrafenis of crematie. U leest op deze pagina's meer over alle aandachtspunten voor de uitvaarttijdens de uitvaart en na de uitvaart.

Persoonlijke begeleiding

Onze uitvaartverzorger begeleidt u tijdens deze zware dagen van afscheid nemen en adviseert u bij het nemen van moeilijke beslissingen, zoals over het verblijf tijdens de dagen voor de uitvaart, begrafenis of crematie. Wilt u graag dat uw overleden dierbare thuis blijft? Dan zorgen wij dat dat mogelijk is. Geeft u de voorkeur aan een verblijf in ons uitvaartcentrum in Geldrop? U kunt in onze 24-uurs kamer doorlopend bij uw dierbare zijn of dag en nacht binnenlopen. Deze kamer kunt u net zo sfeervol en vertrouwd maken als bij u thuis met persoonlijke spulletjes, favoriete muziek en de lievelingsbloemen van uw dierbare. U kunt ook kiezen voor een van onze andere sfeervolle rouwkamers, waar u uw dierbare kunt bezoeken op afspraak. U kunt uiteraard ook altijd aanwezig zijn en indien gewenst assisteren bij de verzorging van uw dierbare, thuis of in ons uitvaartcentrum.

Privacy

Wij zorgen ervoor dat u altijd alleen met uw familie en genodigden in het uitvaartcentrum bent. Om de intimiteit te waarborgen zijn er dus nooit twee rouwbezoeken gelijktijdig.

 

Contact

  • Van der Stappen uitvaartverzorging
  • Bernhardstraat 4
  • 5671 HX  Nuenen 
  • Telefoon: 040-2841550

Heeft u een vraag aan onze uitvaartverzorger?Routebeschrijving

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.