Van der Stappen uitvaartcentrum Eindhoven 

Onze uitvaartverzorger in Eindhoven

Wijnand Stuart RU

 
 
 

Welkom in Eindhoven

In de gemeente Eindhoven beschikken wij over een uitvaartcentrum, gevestigd aan de achterzijde van het Máxima Medisch Centrum in Eindhoven, waar u gemakkelijk kunt parkeren. Onze locatie beschikt over twee sfeervol ingerichte rouwkamers. De rouwbezoeken kunnen flexibel geboekt worden, waarbij u het rouwbezoek kunt plannen op een door u gewenst tijdstip. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat er nooit twee rouwbezoeken tegelijk zijn, zodat u alle privacy heeft bij uw bezoek in ons uitvaartcentrum. Vanzelfsprekend serveren wij u een kopje koffie of thee bij het rouwbezoek.

De uitvaart

Wanneer er iemand overlijdt moet er in korte tijd veel geregeld worden voor de uitvaart. Daarnaast heeft u te maken met emoties van u en uw naasten. Het is goed om te weten dat onze ervaren uitvaartverzorger Wijnand Stuart u hierbij kan helpen in de omgeving Nuenen, zodat u samen invulling kan geven aan een persoonlijke uitvaart, begrafenis of crematie. U leest op deze pagina's meer over alle aandachtspunten voor de uitvaarttijdens de uitvaart en na de uitvaart.

Thuis opbaren

Ook kunt u er voor kiezen om uw dierbare bij u thuis op te baren. Zo kunt u op een natuurlijke en geleidelijke manier in intieme kring en vertrouwde omgeving afscheid nemen. De thuisopbaring wordt door onze daartoe opgeleide medewerkers verzorgd. Wij stellen alle benodigdheden zoals kist- of bedkoeling en kamerschermen ter beschikking, zodat uw overleden dierbare mogelijk tot aan de dag van de uitvaart, begrafenis of crematie thuis kan blijven.

Mocht u er de voorkeur aan geven om afscheid te nemen in een uitvaartcentrum in een andere gemeente of van een collega-uitvaartondernemer, ook dan verzorgen wij graag de uitvaart voor u.

Laatste verzorging van uw overleden dierbare

Indien u dat wenst, bent u van harte welkom om ons te helpen bij de laatste verzorging van uw overleden dierbare. Dat is zowel thuis als in ons uitvaartcentrum mogelijk. Dit gebeurt uiteraard met de grootste zorg en respect waarbij wij uw dierbare weer de vertrouwde aanblik willen geven voor een mooi en sfeervol afscheid.

Contact

  • Van der Stappen uitvaartverzorging
  • Ds. Th. Fliednerstraat 1
  • 5631 BM  Eindhoven
  • Telefoon: 040-2112064

Heeft u een vraag aan onze uitvaartverzorger?Virtuele rondleidingRoutebeschrijving

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.