Van der Stappen uitvaartcentrum Waalre

Onze uitvaartverzorgers in Waalre

Sander Harks RU

Barbara Kolen

De uitvaart

Wanneer er iemand overlijdt moet er in korte tijd veel geregeld worden voor de uitvaart. Daarnaast heeft u te maken met emoties van u en uw naasten. Het is goed om te weten dat onze ervaren uitvaartverzorgers Sander Harks en Barbara Kolen u hierbij kunnen helpen in de omgeving Waalre, zodat u samen invulling kan geven aan een persoonlijke uitvaart, begrafenis of crematie. U leest op deze pagina's meer over alle aandachtspunten voor de uitvaarttijdens de uitvaart en na de uitvaart.

Welkom in Waalre

Van der Stappen uitvaartverzorging biedt in Valkenswaard een prachtig uitvaartcentrum, gevestigd in een voormalige pastorie. Dit uitvaartcentrum is uitstekend bereikbaar vanuit Waalre. Het statige, karakteristieke pand beschikt over een sfeervolle rouwkamer en een intieme 24-uurs familiekamer gelegen aan de sfeervolle tuin, waar uw dierbare kan verblijven tot het moment van de uitvaart, begrafenis of crematie. Deze ambiance is uniek en draagt positief bij aan de beleving van het afscheid.

Intiem afscheid

In ons uitvaartcentrum kunt u op een intieme, persoonlijke manier afscheid nemen, op afspraak in de rouwkamer of doorlopend in de 24-uurs familiekamer. Deze 24-uurs familiekamer kunt u zo persoonlijk maken als u zelf wilt met bloemen, foto's etc. en door het beluisteren van eigen muziek. Ook kunt u kosteloos gebruik maken van onze koffie- en theefaciliteiten. Als bezoeker van de rouwkamer en de 24-uurs familiekamer bent u ook van harte welkom in de stemmig ingerichte ontvangkamer, waar u tijdens het afscheid kunt samenzijn met familie en andere genodigden. Intimiteit is absoluut gegarandeerd omdat er nooit gelijktijdig meerdere afscheidsbezoeken zijn in ons uitvaartcentrum.

Thuis opbaren

Indien u kiest voor een afscheid thuis kunnen onze daarvoor opgeleide medewerkers ook de thuisopbaring verzorgen.

Verzorging

U kunt uiteraard ook altijd aanwezig zijn en indien gewenst assisteren bij de verzorging van uw dierbare, thuis of in ons uitvaartcentrum.

Contact

  • Van der Stappen uitvaartverzorging
  • Vossenlaan 18
  • 5581 EC  Waalre
  • Telefoon: 040-2212550

Heeft u een vraag aan onze uitvaartverzorger?Routebeschrijving

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.