Van der Stappen uitvaartcentrum Geldrop-Mierlo

Onze uitvaartverzorgers in Geldrop-Mierlo

Monique van Heesch RU

Gert-Jan Hendrikx RU

Toon van der Velden RU

Welkom in Geldrop-Mierlo

Onze uitvaartverzorgers begeleiden u tijdens deze zware dagen van afscheid nemen. Wij adviseren u bij het nemen van moeilijke beslissingen, zoals over het verblijf tijdens de dagen voor de uitvaart. Wilt u graag dat uw overleden dierbare thuis blijft? Dan zorgen wij dat dat mogelijk is. Geeft u de voorkeur aan een verblijf in ons uitvaartcentrum in Geldrop? U kunt in onze 24-uurs kamer doorlopend bij uw dierbare zijn of dag en nacht binnenlopen. Deze kamer kunt u net zo sfeervol en vertrouwd maken als bij u thuis met persoonlijke spulletjes, favoriete muziek en de lievelingsbloemen van uw dierbare. U kunt ook kiezen voor een van onze andere sfeervolle rouwkamers, waar u uw dierbare kunt bezoeken op afspraak. Uiteraard bent u van harte welkom om aanwezig te zijn of te assisteren bij de verzorging van uw dierbare, thuis of in ons uitvaartcentrum.

De uitvaart

Wanneer er iemand overlijdt moet er in korte tijd veel geregeld worden voor de uitvaart. Daarnaast heeft u te maken met emoties van u en uw naasten. Het is goed om te weten dat onze ervaren uitvaartverzorgers Monique van Heesch, Gert-Jan Hendrikx en Toon van der Velden u hierbij kunnen helpen in de omgeving Geldrop-Mierlo, zodat u samen invulling kan geven aan een persoonlijke uitvaart, begrafenis of crematie. U leest op deze pagina's meer over alle aandachtspunten voor de uitvaarttijdens de uitvaart en na de uitvaart.

Privacy

Wij zorgen ervoor dat u altijd alleen met uw familie en genodigden in het uitvaartcentrum bent. Om de intimiteit te waarborgen zijn er dus nooit twee rouwbezoeken gelijktijdig.

Contact

  • Van der Stappen uitvaartverzorging
  • Spaarpot Oost 2
  • 5667 KT  Geldrop
  • Telefoon: 040-2861383

Heeft u een vraag aan onze uitvaartverzorger?RondleidingRoutebeschrijving

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.